Montessoriförskolan Mammolina i Lund väljer Delco AB för städningen av förskolan

Mammolina är en montessoriförskola på Sankt Lars i Lund. Dem värnar om den lilla människans första år i livet. Av vikt är att känna sig sedd, bekräftad och accepterad, att bli inspirerad, stimulerad och få utveckla sina inre potentialer.

Det är ytterst viktigt att hålla en förskola ren då det enklet blir bakteriespridning. Därför väljer Mammolina att samarbeta med ett seriöst städfirma. Vi är väldigt glada för förtroendet och ser väldigt mycket framemot ett gott samarbete.

Delco AB är ett väletablerat serviceföretag som tillhandahåller städtjänster i Malmö och dess Närområde.

Vi sätter Dig som kund i centrum och gör vår yttersta för att Du ska vara nöjd med servicen från oss.

Vi vill hjälpa så många kunder som möjligt och därför har vi väldigt bred service där vår serviceinriktning är Kontorsstädning, Trappstädning, Skolstädning, Restaurangstädning, Storstädning och Flyttstädning.

Kontakta oss gärna ifall ni också vill diskutera städning med oss.

Ni når oss på: [email protected] eller på telefon: 040-814 88.

Share This Story, Choose Your Platform