Fonus väljer Delco AB för städningen av deras kontor!

Fonus har sedan 1945 hjälpt deras kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är Fonus landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett dem lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. För städningen av en av deras lokaler i Malmö har dem valt att inrätta ett samarbete med oss. Vi hoppas och tror att detta är början på en långvarig samarbete. Vi strävar alltid efter att uppnå god resultat och gör alltid det lilla extra som uppskattas av kunden.

Vill ni också se över ert städavtal? Ta kontakt med oss idag så hjälper vi gärna till.

Vi skräddarsyr alltid en städbeskrivning efter kunden s behov.

 

Med vänliga hälsningar,

Tfn: 040-814 88

mail: [email protected]

Share This Story, Choose Your Platform