Städning under Corona-tider

Nu är det svåra tider för hela samhället pga rådande Corona virus. Vi önskar och hoppas på att saker och ting återgår till normalläge och att alla klarar sig bra när detta väl är över.

Som många andra så påverkas även vi, Delco AB, av situationen. Vi försöker jobba så gott vi kan och städa rent och sanera hos så många kunder vi bara kan. Men situationen är svår. Vi värnar om våra medarbetare och lyssnar självklart på hur dem mår, samtidigt som vi även tar hänsyn till hur våra kunder mår och lyssnar på deras önskemål.

Så länge vi har personal på plats så ska vi fortsätta att hjälpa till med att hålla rent hos våra kunder. Man ska kunna boka våra tjänster precis som vanligt. Dock beror mycket på hur mycket personal vi har och vad vi faktisk kan hjälpa till med.

För att undvika att bli smittad eller att smitta våra kunder har vi tagit några åtgärder.

Våra medarbetare får inte jobba i 14 dagar ifall dem blir sjuka. Å andra sidan har vi infört att man alltid ska jobba med skyddsmask, skoskydd och handskar. Man ska även desinficera sina händer innan man påbörjar städningen hos en kund och man ska även desinficera sina händer när man väl är klar med städningen.

Vi har även infört att vi kan desinficera ute hos våra kunder. Både företagskunder och privatkunder. Vi börjar städningen med spruta desinfektionsmedel med tryckspruta på ytor som handtag, lister kanter och hörn samt ytor som man tar mycket på. När vi väl har sprutat ut desinfektionen så fortsätter vi med det vanliga planerade städningen, till sist torkar vi av ytor som har behandlats. När vi erbjuder denna tjänst så tar vi ingen extra kostnad för detta. Vi vill verkligen hjälpa till och vi vill absolut inte utnyttja situationen, därför tar vi ingen extra kostnad.

Det enda som blir ett litet extra är tiden som läggs utöver det vanliga inbokade städtiden. Men kunden har alltid valmöjlighet. Kunden kan tex bestämma att dem avstår vissa moment i städningen och lägger till desinfektion behandling istället. Då blir det inga extra kostnader alls.

Ni som kund skall alltid kunna nå oss som vanligt under arbetstid. Vi besvarar mer än gärna era frågor och behöver ni något annat städrelaterad hjälp så gör vi vårt yttersta för att hjälpa till.

Hör gärna av er ifall ni har några funderingar

Må väl!

Med vänliga hälsningar,

Samed Tözmal

Delco AB

Share This Story, Choose Your Platform