Karlsson/ Lauri Arkitekter väljer Delco AB

Karlsson / Lauri Arkitekter är ett arkitektbolag som grundades år 2020.

Dem strävar efter en arkitektur där kultur och landskap får forma innovativa och humana lösningar. Deras arbete kretsar kring att utforma konfigurationen och upplevelsen av den angivna platsen och situationen på ett sätt som är hållbart över tid.

Efterssom Karlsson/ Lauri var ute efter att få en bra lösning och kvalitativt hjälp med städningen i deras nya lokaler, valde dem att gå vidare med oss. Detta känns väldigt kul och vi ser verkligen framemot ett långvarigt samarbete!

Behöver ni också se över er kontorsstädning?

Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper er mer än gärna!

Tfn: 040-814 88

Mail: [email protected]

webb: www.delcoab.se

Share This Story, Choose Your Platform