Duvmåla Förskola väljer Delco AB för städningen av deras lokaler!

Duvemåla Förskola är förskolan på landet …fem minuter utanför Malmö på gränsen till Burlöv och Staffanstorps kommun. Dem ligger i en fantastisk miljö och jobbar aktivt för att hålla barngrupperna så små som möjligt och med hög personaltäthet.  Dem är ute 4-5 timmar varje dag i alla väder och dem ser till varje barns individuella utvecklingstakt och vi tycker att varje dag skall vara en rolig dag på förskolan. För att kunna fokusera mer på barnen och mindre på städningen, har dem valt att samarbeta med en städbolag som dem har fått förtroende för!

Duvmåla Förskola väljer Delco AB för städningen av förskolan. Vi är jätteglada för förtroendet och vi ser väldigt mycket framemot det långvariga och goda samarbetet som vi kommer ha.

Funderar ni också på att ha en professionell städning i era lokaler till rättvisa priser?

Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper er gärna!

Mvh,

Tfn: 040-814 88

Mail: [email protected]

Webb: www.delcoab.se

 

Share This Story, Choose Your Platform