städning av kontor i malmö och lund

Kontorsstädning- Det kan vi!

Som kontorsansvarig är  det mycket att tänka på, det kan då vara skönt att slippa tänka på att trivseln på kontoret och överlåta detta till någon annan som är expert inom området. Vi är duktiga på att erbjuda kompletta städtjänster som lämpar sig väl för er kontorsverksamhet.

Hur ofta ni vill få ert kontor städat är självklart helt upp till er. Ni har även möjlighet att komma fram till bra lösningar tillsammans med oss som passar just er företags behov i fråga om städfrekvens. Vi är väldigt måna om att arbeta efter ett tydligt miljötänk. Något som kan vara viktigt för dig som kund, då vet ni att er arbetsplats inte utsätts för några som helst farliga kemikalier som ibland kan förekomma i samband med städningen.

Funderar ni på att se över ert nuvarande städavtal, då träffar vi er mer än gärna.

Här kommer lite exempel på vad som kan ingå i en kontrosstädning:

  • Damma och torka av fria ytor, lampor, dörrar, golvlister
  • Dammsuga och fuktmoppa golv
  • Putsa speglar och glasytor
  • Rengöra toaletter och handfat in-och utvändigt, påfyllning av hygienartiklar
  • Tömma papperskorgar
  • Desinificera tagbara ytor

Tveka inte att kontakta oss  ifall ni vill se över ert städavtal!

Med vänliga hälsningar,

Tfn: 040-814 88

Mail: [email protected]

Webb: www.delcoab.se

Share This Story, Choose Your Platform