Delco AB- Välj ett städbolag som ger bra villkor!

Att en kund har rätt innebär inte att denne har rätt att ställa orimliga krav. Det handlar om att ge och ta också. städprodukter hemstädning malmöDet går inte att ställa krav som – sett till priset man är beredd att betala – är fullkomligt orimliga. Tyvärr så har många beställare missuppfattat detta: man är alltid beredd att söka den billigaste lösningen för hemstädning och därmed så bidrar man också – i många fall – till sämre villkor för den som städar. Sämre villkor som visar sig i form av sämre löner, osäkra anställningsformer och där arbetstimmarna är både långa. Därför är det viktigt att veta och acceptera att billigast alltid inte innebär bäst, särskilt inte i städbranchen!

Här kan alla tänka till. Är man intresserad av professionell hemstädning så kommer man – som en följd av Rut – få ett bra pris ändå. Man behöver inte tänja på gränserna. Se till att det företag du anlitar erbjuder schyssta villkor. Väljer man ett sådant företag så bidrar man aktivt till en bättre städbransch. Det tjänar alla på i det långa loppet.

Anlitar ni Delco AB, så får ni en bra städfirma till rättvisa villkor och rättvisa priser. Till följd av detta så får ni en otrolig fin och ren hem/ företag och alltid en bra service!

Hör gärna av er ifall ni har några frågor. Vi svarar gärna!

 

Med vänliga hälsningar!

Tfn: 040-814 88

Mail:[email protected]

Webb: www.delcoab.se

Share This Story, Choose Your Platform