Mitsubishi Center Malmö AB väljer Delco AB för städningen av deras lokaler!

Mitsubishi Center Malmö har som målsättning att genom långsiktigt och professionellt arbete bygga upp en stabil och nöjd kundkrets. Kunder som med förtroende kan vända sig till dem med alla bilrelaterade frågor. Med kunskap och kvalitet står dem beredda att ta hand om nuvarande och framtida kunder. Genom ett engagerat miljöarbete värnar dem om framtidens miljö.

Det gör oss oerhört glad att ett sådant bolag har förtroende för oss. Vi kommer att göra vårt yttersta för att hålla en hög kvalité och bra service. Vi ser väldigt mycket framemot ett långvarigt och gott samarbete.

 

Behöver ni också se över städningen av er lokal?

Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper er mer än gärna!

Tfn: 040-814 88

Mail: [email protected]

Webb: www.delcoab.se

Share This Story, Choose Your Platform