Brf. Boklok Pilkvisten väljer Delco AB för trappstädningen!

I det nya kvarteret BoKlok Pilkvisten finns det helt nya fastigheter, som vill bevara den nya känslan i en längre tid!

Lägenheterna är fördelade på två huskroppar med tre våningar vardera. Självklart finns det hiss och en parkeringsplats till varje lägenhet ingår! På markplan får lägenheterna altan och egen grästäppa, resten får balkong – alla i soligt västerläge.

För att kunna bevara nya känslan vill dem ha en städleverantör som håller det dem lovar. Vi tackar för förtroendet och är säkra på att vi kommer utföra ett bra jobb och hålla en hög standard på Brf. Boklok Pilkvistens trappor!

Behöver ni också se över städningen av er lokal?

Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper er mer än gärna!

Mvh,

tfn: 040-814 88

mail: [email protected]

webb: www.delcoab.se

Share This Story, Choose Your Platform