Inet AB väljer Delco AB för städningen av deras Butik

Inet erbjuder det senaste för gaming- och teknikentusiaster. Dem har mer än 100 kunniga, engagerade och prisbelönta medarbetare som erbjuder branschens bästa kundupplevelse. Försäljning sker till både privatpersoner och företag via Inet.se och butiker belägna i Stockholm, Göteborg och Malmö.

För deras Butik i Malmö var dem ute efter ett bra och kvalitativt städbolag som skall hålla en bra nivå och ge en bra service. Vi är mycket glada för att Inet AB har valt att anlita Delco AB för butiksstädningen i Malmö. Vi ser framemot ett gott och långvarigt samarbete!

Behöver ni också se över städningen av er lokal?

Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper er mer än gärna!

Med vänliga hälsningar,

Tfn: 040-814 88

Mail: [email protected]

Webb: www.delcoab.se

 

Share This Story, Choose Your Platform