Varför väljer ni Delco?

Om ni har läst vårt tidigare inlägg, så har ni inte missat att vi har frågat våra kunder varför dem väljer Delco AB för städningen av deras lokaler eller hem.

Vi Kommer att fortsätta informera er om varför våra kunder väljer oss och vad det är som skiljer oss ifrån våra konkurrenter.

Här kommer svaren från både företagskunder och privata kunder:

  • Varför föredrar ni att anlita Delco AB?

Svar från företagskund, en Revisionsbolag:

”Vi tycker att kommunikationen med arbetsledningen fungerar utmärkt, vi har både bra kommunikation i telefon eller via mail. Vi är mycket nöjda med er eftersom ni är ett professionellt bolag och känner till våra lokaler väl, det skapar trygghet”!

  • Varför föredrar ni att anlita Delco AB?

Svar från privatkund, Bengt J:

”Jag och min fru blev rekommenderade att anlita er, när vi inte längre kunde städa vårt hem själv. Nu har vi haft städabonemang hos er i ganska många år och vi har alltid varit nöjda. Vi är nöjda med tjejerna som städar hos oss, och kommunikationen med er är alltid enkelt. Så länge vi har hemstädning så kommer vi ha det med er.”

  • Varför föredrar ni att anlita Delco AB?

Svar från företagskund, ett teknikbolag:

”Bra städning till ett bra pris. Inte massa krångel, ni ska vara här för att städa och det är precis det vi får. Vi är mycket nöjda”

  • Varför föredrar ni att anlita Delco AB?

Svar från privatkund, Katarina B:

”Känns så skönt att komma hem till ett välstädat hem. När vi bestämde oss för att anlita en städfirma, blev vi rekommenderade att anlita er. det har vi aldrig ångrat. Vi känner oss bekväma och trygga med er, dessutom har vi byggt en god relation tycker jag.”

Vill ni veta mer om hur vi jobbar så är ni varmt välkomna att kontakta oss. Vi kommer gärna ut och förklarar mer. Vi kommer fortsätta att lägga ut inlägg där vi tar reda på varför våra kunder väljer att anlita oss!

Med vänliga hälsningar,

Tfn: 040-814 88

mail: [email protected]

webb: www.delcoab.se

Share This Story, Choose Your Platform