Dragkroksexperten väljer Delco AB för städningen av deras lokal i Malmö!

Dragkrokexperten är din pålitliga dragkroksbutik och med över 5000 krokar i lager. Dem har även ett flertal egna verkstäder runt om i landet. Genom stora, prispressande inköp från Europas ledande dragkrokstillverkare kan du förvänta dig dygnssnabba leveranser av högkvalitativa dragkrokar till marknadens bästa priser.

Dragkroksexperten har försett hela Sverige med dragkrokar sedan 2008. Dem erbjuder omsorgsfullt utvalda och välkända dragkroksmärken till nästan alla dragkroksgodkända fordon på marknaden.

Eftersom Dragkroksexperten var ute efter att få en bra lösning och kvalitativt hjälp med städningen i deras lokaler, valde dem att anlita oss. Detta känns väldigt kul och vi ser verkligen framemot ett långvarigt samarbete!

Behöver ni också se över städningen av er lokal?

Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper er mer än gärna!

Med vänliga hälsningar,

Tfn: 040-814 88

Mail: [email protected]

Webb: www.delcoab.se

Share This Story, Choose Your Platform