Delco AB vinner återigen upphandlingen gällande städningen av kolonitoaletter i Malmö Stad.

Koloniverksamheten i Malmö har hundraåriga anor och är en källa till glädje och rekreation för tusentals Malmöbor i alla åldrar.

Karta över Kolonier och Odlingslotter

Kolonier:

Koloniområden anlades tidigt i Malmös utkanter. Allt eftersom staden växt har dessa områden kommit att ligga allt mer centralt. Dessa områden har bevarats och utgör idag gröna oaser med trevliga sommarboende för många Malmöbor.

Kolonitoalett

Odlingslotter:

Ett odlingslottsområde är ett område utan stugor där du arrenderar en liten bit mark och kan odla frukt, bär, blommor och grönsaker samt har möjlighet att hålla kompost.

I Malmö finns det cirka 1 800 odlingslotter fördelade på 25 områden. Lotternas storlek varierar från 20 till 200 kvm och priserna på dessa varierar beroende på område och storlek.

Bajamaja på en odlingslott

Delco AB har sedan 2018 städat kolonitoaletterna och bajamajorna i odlingslotterna. Vi har haft väldigt god komunikation med malmö Stad- Fastighets- och Gatukonotoret. Nu när vi återigen har vunnit upphandlingen ser vi framemot ett lika gott samarbete framöver och kommer definitivt att göra vårt yttersta för att ha så rena och fräscha kolonitoaletter som möjligt.

Vill ni ocks se över ert städavtal?

Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi er gärna!

Med vänliga hälsningar,

Tfn: 040-814 88

Mail: [email protected]

Webb: www.delcoab.se

Share This Story, Choose Your Platform