Delco AB tar över städningen på Cymbalens Förskola

Vi på Delco AB är stolta över att ha fått förtroendet att ansvara för städningen på Cymbalens Förskola, en förskola belägen i hjärtat av Kirseberg, Malmö.

Cymbalens Förskola erbjuder stora, ljusa lokaler med många rum som främjar fantasi, utveckling och lärande. Förskolan har även en vacker liten gård som vårdas omsorgsfullt som en trädgård tillsammans med barnen. Dagliga utomhusaktiviteter sker både på gården och i de många lekparker som finns i närheten.

För att höja kvalitén på verksamheten, sökte Cymbalens Förskola en pålitlig samarbetspartner med hög arbetsmoral och god kommunikation. Därför valde de Delco AB för städningen. Vi är mycket glada för förtroendet och ser fram emot ett långvarigt och framgångsrikt samarbete.

Letar ni också efter professionell städning till rättvisa priser?

Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper er mer än gärna!

Med vänliga hälsningar,

Mail: [email protected]

webb: www.delcoab.se

Film: Bättre städning och en sundare arbetsplats

Share This Story, Choose Your Platform