LU Bostäder Utökar Samarbetet med Delco AB

LU Bostäder, en studentbostadsorganisation som erbjuder boende till studenter vid Lunds universitet i både Lund och Malmö, har funnits sedan 1966 och ägs av Lunds universitet. Organisationen strävar efter att tillhandahålla trygga och prisvärda bostäder för studenter och spelar en viktig roll i att möta det ökade behovet av studentbostäder i regionen. De erbjuder ett brett utbud av boendealternativ, inklusive korridorsrum, lägenheter och studentkollektiv.

Vi på Delco AB har redan haft ett framgångsrikt samarbete med LU Bostäder, där vi ansvarat för trappstädningen i flera fastigheter i Lund. Vårt samarbete har fungerat utmärkt; både dialogen och den utförda städningen har varit mycket tillfredsställande. Det är därför med stor glädje vi kan meddela att LU Bostäder har beslutat att utöka vårt samarbete genom att inkludera fler fastigheter i vår städning.

Vi är mycket tacksamma för det ökade förtroendet och ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativ städning. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete under många år framöver!

Behöver ni också se över er trappstädning eller lokalvård? Tveka inte att kontakta oss – vi hjälper er mer än gärna!

Med vänliga hälsningar

Mail: [email protected]
Tfn: 040-814 88
webb: www.delcoab.se
Film: Bättre städning och en sundare arbetsplats
Share This Story, Choose Your Platform