Butiksstädning Malmö

Professionell städning av butik i Malmö

 

Butiksstädning är en viktig del av att driva en butik. Det hjälper till att hålla butiken ren och fräsch och gör att kunderna känner sig bekväma när de handlar. Det finns olika sätt att städa en butik, men det viktigaste är att se till att alla ytor är rena och fräscha.

Butiksstädning innebär att man rengör alla ytor i butiken, från golvet till taket. Man börjar med att damma och torka av alla hyllor och ytor. Därefter rengörs golvet, så att det är fritt från smuts och fläckar. Sedan rengörs alla andra ytor, inklusive toaletter och kök.

Det är viktigt att se till att allt är rengjort och fräscht, så att kunderna känner sig bekväma när de handlar. Butiksstädning är en viktig del av butiksdrift och bör göras regelbundet för att upprätthålla en bra standard.

En ren och fin butik ökar kundupplevelsen och bidrar till en långsiktig lönsamhet hos butiken oavsett om det handlar om dagligvaruhandeln eller detaljhandeln.

Med ett sinne för detaljer och med en kompetent och utbildad personal ger vi dig flexibla lösningar med hög kvalité. Vi arbetar med både stora och mindre butiker. Vi skräddarsyr alltid arbetsbeskrivning så att det passar er verksamhet bäst.

Kontakta oss för mer info!

Din butik – era kunders bild av er

 

Det borde vara självklart att din butik måste vara ren och fräsch för att göra kunderna nöjda. Tyvärr är det alltför vanligt att företagare slarvar med butiksrengöringen. De tror att det räcker med en gång i veckan och att vilket städföretag som helst duger, men så ska man inte tänka. Städning är otroligt viktigt för att din butik och dina lokaler ska se så bra ut som möjligt. Det hjälper inte att du har snygga varor och en snygg presentation om det finns ett lager damm på hyllorna och om din städare slarvar med att ta bort fläckar från glasmontrar och andra ytor.

Nystädad klädaffär

Butiksrengöring i Malmö – en helhetslösning

 

Det är mycket mer än bara golvet som behöver rengöras grundligt för att en butik ska se så bra ut som möjligt. Glasskåp måste öppnas och dammas av på insidan och glaset måste torkas av på utsidan för att ge ett fräscht intryck. Diskytor och dina försäljningsdiskar måste vara skinande rena. Fingeravtryck och fläckar måste torkas bort dagligen.

När du är upptagen i din butik är det lätt att missa detaljer som damm ovanpå lysrörsarmaturer, ovanpå hyllor eller på butiksdekorationer. Om du inte byter skyltning särskilt ofta kan det också finnas behov av att ta en extra titt i skyltfönstret för att se om det finns damm där.

För att se till att det alltid är rent och snyggt från golv till tak kan vi tillsammans upprätta ett städschema som innehåller en storstädning en gång i månaden eller en gång om året, eller så kan den definieras som en extra del av den vanliga vecko- eller dagliga städningen. Hur ofta du behöver en butiksrengöring beror på typen av verksamhet, antalet kunder, butikens storlek och andra sådana faktorer. Vi hjälper dig att hitta en städfrekvens och en modell som innehåller alla de steg som behövs för att göra din butiksrengöring effektiv.

Ökad försäljning är ett av de bästa argumenten för att investera i riktigt bra butiksrengöring i Malmö. Butiksrengöring kommer att löna sig! Bra butiker skapar en miljö där kunderna kan fokusera på att upptäcka produkter och handla utan att störas av att miljön känns smutsig och stökig. Riktigt bra städning ska inte märkas, hur konstigt det än kan låta. Kunderna ska inte behöva reagera på en smutsig eller mossig lukt – eller till och med en stark lukt av tvättmedel. Det är inte heller bra. Miljön ska vara ren och fräsch utan att sticka i näsan.

 

Skinande ren galleria

Fem vanliga frågor om butiksstädning Malmö till Delco:

 

Hur ofta måste butiken städas?

Detta beror på era förutsättningar, vi kan städa alltifrån varannan vecka till varje dag beroende på era behov. Vanligast för butiker är att vi städar dagligen.

Kan ni städa butiken på kvällar eller helger?

Vi är flexibla ut arbetar utifrån era behov.

Vad ingår i butiksstädning?

Allt som vi på förhand kommer överens om ingår i städningen av eran butik.

Vilka rengöringsmedel ska användas?

Vi använder marknadens bästa och mest miljövänliga produkter för städning av butik.

Hur bokar man en butiksstädning?

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert