Kontorsstädning Malmö

Letar ni efter den perfekta kontorsstädningen i Malmö? Vi på Delco AB ger våra kunder den välstädade miljön som de förväntar sig – på köpet ökar trivseln på arbetsplatsen. 

Att ha en kontorsmiljö som är fräsch och som ger de anställda en atmosfär som de trivs i är något som vi värdesätter högt och erbjuder därför kontorsstädning i Malmö av högsta kvalité med våra erfarna städare inom branschen. Våra anställda har många års erfarenhet av kontorsstädning och vi kan garantera ett fläckfritt resultat. Oavsett hur stor eller liten lokalen är så är ni alltid välkomna att anlita, vi fixar kontorsstädningen i Malmö. 

Att anlita oss för kontorsstädning kan vara ett bra alternativ för de som inte vill lägga ner tid på att städa på kontoret utan vill hellre spendera majoriteten av sin tid att göra det de gör bäst – att styra och arbeta för kärnverksamheten. Vi löser städningen snabbt och effektivt på antingen bestämda tider eller när ni känner att det passar er, som tidigare nämnt är vi flexibla och anpassar oss efter era behov. 

Vissa företag anlitar oss en gång i veckan medan andra har behov av städning varje dag. Vi är flexibla och anpassar oss givetvis efter era behov och önskemål och gör det vi kan för att underlätta för att er arbetsmiljö är så bra som möjligt. 

Om ni önskar så tar vi även hand om inköp av t.ex. toalettmaterial, sköta era växter eller tvätt av textilier i kombination av vår kontorsstädning i Malmö. 

Detta görs vid varje städning till ett fast månadspris:

  • Damma och torka av fria ytor, lampor, dörrar, golvlister
  • Dammsuga och fuktmoppa golv
  • Putsa speglar och glasytor
  • Rengöra toaletter och handfat in-och utvändigt, påfyllning av hygienartiklar
  • Tömma papperskorgar

Vårt mål är att kunderna alltid ska vara 100% nöjda! Välkomna att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar eller helt enkelt vill göra det bästa valet för ert företag – att anlita oss som utför kontorsstädningen i Malmö åt er.