Kontorsstädning Malmö

Letar ni efter den perfekta kontorsstädningen i Malmö? Vi på Delco AB ger våra kunder den välstädade miljön som de förväntar sig – på köpet ökar trivseln på arbetsplatsen.

Att ha en kontorsmiljö som är fräsch och som ger de anställda en atmosfär som de trivs i är något som vi värdesätter högt och erbjuder därför kontorsstädning i Malmö av högsta kvalité med våra erfarna städare inom branschen. Våra anställda har många års erfarenhet av kontorsstädning och vi kan garantera ett fläckfritt resultat. Oavsett hur stor eller liten lokalen är så är ni alltid välkomna att anlita, vi fixar kontorsstädningen i Malmö.

Att anlita oss för kontorsstädning kan vara ett bra alternativ för de som inte vill lägga ner tid på att städa på kontoret utan vill hellre spendera majoriteten av sin tid att göra det de gör bäst – att styra och arbeta för kärnverksamheten. Vi löser städningen snabbt och effektivt på antingen bestämda tider eller när ni känner att det passar er, som tidigare nämnt är vi flexibla och anpassar oss efter era behov.

Vissa företag anlitar oss en gång i veckan medan andra har behov av städning varje dag. Vi är flexibla och anpassar oss givetvis efter era behov och önskemål och gör det vi kan för att underlätta för att er arbetsmiljö är så bra som möjligt.  För oss är nöjda kunder prio ett alltid.

Om ni önskar så tar vi även hand om inköp av t.ex. toalettmaterial, sköta era växter eller tvätt av textilier i kombination av vår kontorsstädning i Malmö.

Vi köper in städmaterial för att förbättra rengöringen av era lokaler. Med rätt städmaterial gör det enklare och snabbare för oss att rengöra, och det ger också bättre resultat. Vi har allt från moppar och svabbar till dammsugare och rengöringsmedel, så vi kan hålla era lokaler rena och fräscha.

Vi tar hand om kontorsstädning - Malmö

 

Detta görs vid varje städning till ett fast månadspris:

  • Damma och torka av fria ytor, lampor, dörrar, golvlister
  • Dammsuga och fuktmoppa golv
  • Putsa speglar och glasytor
  • Rengöra toaletter och handfat in-och utvändigt, påfyllning av hygienartiklar
  • Tömma papperskorgar

Professionell kontorsstädning i Malmö av Delco

Kontorsstädning är viktigt för att hålla ett kontor fräscht och professionellt. Städning hjälper till att förhindra smuts och bakterier från att sprida sig, och det kan också förbättra arbetsmiljön och produktiviteten.

Bibehåll en professionell arbetsmiljö

Ett fräscht och välstädat kontor är en viktig del av en professionell arbetsmiljö. Med lite planering och eftertanke kan man enkelt hålla kontoret i gott skick, oavsett om man anlitar en professionell städfirma eller städar själv.

Ge besökare ett positivt intryck

Kontorsstädning är en mycket viktig del av att hålla ett kontor i god ordning. Att ha ett städat och fräscht kontor är viktigt för ett positivt intryck på besökare och för att skapa en god arbetsmiljö för anställda. Kontorsstädning bör utföras regelbundet för att hålla kontoret i gott skick.

Med lång erfarenhet

Det finns olika sätt att städa ett kontor, men det är viktigt att se till att allt blir rengjort på ett grundligt sätt. Det finns många städföretag som utför kontorsstädning och det är en god idé att anlita ett företag som har erfarenhet av att städa kontor. Ett företag som utför kontorsstädning bör ha god kunskap om hur man städar på ett effektivt sätt och bör också ha rätt utrustning för att göra ett bra jobb.

Anlita oss för kontorsstädning – Malmö

Vårt mål är att kunderna alltid ska vara 100% nöjda! Välkomna att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar eller helt enkelt vill göra det bästa valet för ert företag – att anlita oss som utför kontorsstädningen i Malmö åt er.

Delco erbjuder tjänster som städning av kontor så att det är rent för både personal och kunder

Fem vanliga frågor om kontorsstädning Malmö till Delco:

 

Hur ofta bör man städa kontoret?

Detta beror på era förutsättningar, vi kan städa alltifrån varannan vecka till varje dag beroende på era behov.

Hur grundligt städas kontoren?

Vi städar enligt en grundlig checklista som vi tar fram i samråd med er innan städning

Vad ingår i kontorsstädningen?

Allt som vi på förhand kommer överens om ingår i städningen av erat kontor.

Vilka rengöringsmedel ska användas?

Vi använder marknadens bästa och mest miljövänliga produkter för städning av kontor.

Hur bokar man en kontorsstädning?

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert