Städfirma Malmö

Letar ni efter den bästa städfirman i Malmö? Då har ni kommit rätt – vi hjälper er med städningen av ert hem/kontor/lokal och är en städfirma i Malmö som är väldigt flexibla och anpassar oss utifrån era behov. Vi är ett samtal bort och skräddarsyr vår städning utifrån ert behov! Vi finns tillgängliga med vår städfirma i Malmö och får era ytor i hemmet att skina som aldrig förr! 

Delco AB är ett väletablerat serviceföretag som tillhandahåller städ-och trädgårdstjänster i Malmö och dess Närområde.

Vi sätter Dig som kund i centrum och gör vår yttersta för att Du ska vara nöjd med servicen från oss. För er trygghet skickar vi alltid samma arbetslag, med undantag vid sjukdom och semester. Vi vill att ni ska känna er nöjda med ert val av städfirma och era åsikter är betydelsefulla för oss. Vi kan garantera ett fläckfritt resultat efter städningen och vill att ni ska känna att ert hem/kontor/lokal är i trygga händer när ni altitar Delco AB som er städfirma i Malmö.  

Vid varje städning ingår det: 

  • Damma, torka av fria ytor, dörrkarmar, element, golvlister, lampor
  • Dammsuga och fuktmoppa samtliga rum, kök, badrum och hall
  • Putsa speglar, glasytor
  • Skåpsluckor och lådor i kök torkas på utsidan, vaskskåpet tas även på insidan
  • Diskbänk, köksbänkar, spis, ugn, mikro och kakel rengörs
  • Dusch/ badkar, toalett, handfat rengörs in-och utvändigt, kakel rengörs
  • Lättare strykning

Vi vill hjälpa så många kunder som möjligt och därför har vi väldigt bred service där vår serviceinriktning är Kontorsstädning, Hemstädning, Trappstädning, Skolstädning, Restaurangstädning, Storstädning, Flyttstädning, enkel Fastighetsskötsel, sist men inte minst Trädgårdstjänster

Delco AB startade 2007 och har haft nöjda kunder och personal som har bidragit till att bolaget har växt snabbt. Välkomna att kontakta oss vid frågor eller funderingar. Vi finns här för att göra ert liv lite enklare och ert hem/kontor/lokal betydligt mycket renare!