Städfirma Malmö

Letar ni efter den bästa städfirman i Malmö?

Då har ni kommit rätt – vi hjälper er med städningen av ert hem/kontor/lokal och är en städfirma i Malmö som är väldigt flexibla och anpassar oss utifrån era behov. Vi är ett samtal bort och skräddarsyr vår städning utifrån ert behov! Vi finns tillgängliga med vår städfirma i Malmö och får era ytor i hemmet att skina som aldrig förr!

Delco AB är ett väletablerat serviceföretag som tillhandahåller städ-och trädgårdstjänster i Malmö och dess Närområde.

Städfirman i Malmö som sätter kunden i centrum

Vi sätter Dig som kund i centrum och gör vår yttersta för att Du ska vara nöjd med servicen från oss. För er trygghet skickar vi alltid samma arbetslag, med undantag vid sjukdom och semester. Vi vill att ni ska känna er nöjda med ert val av städfirma och era åsikter är betydelsefulla för oss. Vi kan garantera ett fläckfritt resultat efter städningen och vill att ni ska känna att ert hem/kontor/lokal är i trygga händer när ni anlitar Delco AB som er städfirma i Malmö.

Glad städkund

Vid varje städning ingår det:

  • Damma, torka av fria ytor, dörrkarmar, element, golvlister, lampor
  • Dammsuga och fuktmoppa samtliga rum, kök, badrum och hall
  • Putsa speglar, glasytor
  • Skåpsluckor och lådor i kök torkas på utsidan, vaskskåpet tas även på insidan
  • Diskbänk, köksbänkar, spis, ugn, mikro och kakel rengörs
  • Dusch/ badkar, toalett, handfat rengörs in-och utvändigt, kakel rengörs
  • Lättare strykning

Brett utbud av städtjänster

Vi vill hjälpa så många kunder som möjligt och därför har vi väldigt bred service där vår serviceinriktning är Kontorsstädning, Hemstädning, Trappstädning, Skolstädning, Restaurangstädning, Storstädning, Flyttstädning, enkel Fastighetsskötsel, sist men inte minst Trädgårdstjänster

Delco AB startade 2007 och har haft nöjda kunder och personal som har bidragit till att bolaget har växt snabbt. Välkomna att kontakta oss vid frågor eller funderingar. Vi finns här för att göra ert liv lite enklare och ert hem/kontor/lokal betydligt mycket renare!

Att tänka på när man anlitar ett städföretag

I Sverige är det inte ovanligt att anlita ett städföretag för att hjälpa till med städningen. Detta är särskilt vanligt i bostadsrättsföreningar, där man ofta anlitar ett företag för att sköta gemensamma utrymmen som t.ex. trapphus och tvättstugor.

Det finns många olika städföretag att välja mellan, och det kan vara svårt att veta vilket företag man ska välja. Därför är det bra att jämföra olika företag och se till att man väljer ett företag som passar just ens egna behov.

Billigast inte alltid bäst

Det är också viktigt att komma ihåg att det inte alltid är det billigaste företaget som är det bästa. Man bör därför ta hänsyn till hur mycket man är beredd att betala, och också titta på vad man får för pengarna.

Det finns också många olika typer av städföretag. Vissa företag specialiserar sig på en viss typ av städning, t.ex. flyttstädning eller fönsterputsning, medan andra kan erbjuda en mer allmän städtjänst.

Vilken typ av hemstädning är du i behov av?

Det är alltså viktigt att tänka igenom vilken typ av städning man behöver hjälp med, och sedan välja ett företag som specialiserar sig på just den typen av städning.

Det är också en bra idé att fråga bekanta och vänner om rekommendationer på bra städföretag. Detta är ett bra sätt att få reda på vilka företag som är bra, och vilka man bör undvika.

Det finns alltså många saker att tänka på när man väljer ett städföretag. Men om man gör en ordentlig research och jämför olika företag, så är det mycket lättare att hitta det företaget som passar just ens egna behov.

Sagt av en av våra kunder

Jag har alltid varit en person som gillar att ha ett rent och snyggt hem. Jag älskar att städa och organisera och det är något som jag tar mycket stolthet i. Att få hjälp av en städhjälp eller hushållsnära tjänster är något som jag verkligen uppskattar och det är något som jag vet att många andra också gör.

Det är en stor trygghet att veta att det finns någon som man kan lita på för att göra ett bra jobb när det kommer till städning och hushållsarbete. Det är också en bekvämlighet att slippa göra allt detta själv. Dessutom är det en bra investering för framtiden, eftersom det gör att man slipper göra allt detta själv när man blir äldre och kanske inte orkar så mycket längre.

Det finns många fördelar med att anlita en städhjälp eller hushållsnära tjänst. Man får ett rent och snyggt hem att komma hem till, man slipper göra allt detta själv och man vet att det finns någon som man kan lita på. Känslan är jag kommer hem till ett nystädat hem är oslagbar”

Vi erbjuder hemstädning i Malmö

Håll din bostad snygg och smutsfri med vår städhjälp. Vi tar hand om allt från dammsugning och golvmoppning till avfallshantering och fönsterputsning. Med vår städhjälp slipper du oroa dig för att bostaden inte är i gott skick – vi ser till att allt blir som det ska.

Våra erfarna och pålitliga städare har kunskapen och erfarenheten som krävs för att göra ett bra jobb. Du kan lita på att vi tar hand om bostaden på ett professionellt och effektivt sätt.

Dessutom är vår städhjälp prisvärd. Vi har olika paket och priser för olika behov, så du kan enkelt hitta det som passar dig bäst.

Kontakta oss idag för att boka en tid för städhjälp. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Komma hem till ett nystädat hem

Det är en mycket trevlig känsla att komma hem till ett nystädat hem. Man känner sig avslappnad och uppladdad för kommande aktiviteter.

Ett nystädat hem innebär också en bättre inomhusmiljö. Ett städat hem är ett friskare hem. Det finns färre allergener och bakterier i luften och på ytorna.

Det är inte alltid lätt att hålla ett hem städat och fräscht. Det tar tid och kräver engagemang. Men det är värt det. Ett nystädat hem är en trevligare plats att vistas i och det gör oss också friskare.

Det finns olika sätt att städa ett hem. Man kan göra det själv eller anlita en städfirma. Det viktigaste är att man hittar en metod som fungerar för en själv och följer den regelbundet.

Ett nystädat hem är en glädje att komma hem till. Man känner sig avslappnad och uppladdad för kommande aktiviteter. Det är en bättre inomhusmiljö och det gör oss också friskare.

Städa varannan vecka eller oftare?

I Sverige är det vanligast att städa sitt hem en gång varannan vecka. Detta är något som de flesta människor har tid och ork för, och det är också ett bra sätt att hålla rent och fräscht.

Det finns dock många som väljer att städa oftare, och det är inte ovanligt att man städar flera gånger i veckan. Detta kan vara bra om man har små barn eller djur, eller om man bara vill ha ett extra rent och fräscht hem.

Det är dock viktigt att komma ihåg att det är viktigt att städa regelbundet, oavsett hur ofta man väljer att göra det. Detta är för att förebygga smuts och bakterier, och det är också ett sätt att få ett rent och fräscht hem.

Det finns många olika sätt att städa, och det är viktigt att man väljer ett sätt som man känner sig bekväm med. Man kan till exempel välja att städa lite varje dag, eller man kan välja att göra en större städning en gång i veckan.

Det finns också många olika städprodukter som man kan använda, och det är viktigt att man väljer de som passar bäst för ens hem. Man kan till exempel välja att använda en handdiskmedel för att rengöra sina ytor, eller man kan välja en rengöringsmedel för att rengöra sina ytor.

Det finns också många olika städmetoder, och det är viktigt att man väljer den metod som man känner sig bekväm med. Man kan till exempel välja att torka av ytorna med en trasa, eller man kan välja att använda en rengöringsspray.

Det är också viktigt att man tar hand om sina städprodukter, och det är viktigt att man följer anvisningarna på förpackningarna. Man ska till exempel inte använda en rengöringsmedel på en yta som är mättad med smuts, eftersom detta kan orsaka skador.

Det finns många olika sätt att städa sitt hem, och det är viktigt att man väljer det sätt som man känner sig bekväm med. Man ska också komma ihåg att det är viktigt att städa regelbundet, oavsett hur ofta man väljer att göra det.

Delco startade i Malmö

Delco är ett städföretag som startade i Malmö. De erbjuder en mängd olika städtjänster, allt från grundläggande städning till mer avancerade tjänster. De har erfarenhet av att städa både små och stora lokaler, och har en bred kunskap om olika städprodukter och -metoder. Delco är en mycket professionell städfirma, som alltid strävar efter att leverera den bästa servicen till sina kunder.

Det finns många anledningar till varför man ska anlita en professionell städfirma som Delco. För det första är det mycket bekvämt – man slipper göra städningen själv, och kan istället lägga den tiden på något annat. Dessutom är det ofta mycket billigare att anlita en städfirma än att göra det själv, eftersom man inte behöver köpa in alla städprodukter och -utrustning.

En av de stora fördelarna med Delco är deras flexibilitet. De flesta andra städfirmor har fasta tider för när de ska städa, men Delco kan ofta anpassa sig efter kundens önskemål och schemaläggning. Detta är mycket praktiskt för många människor, t.ex. för personer som jobbar mycket eller har ett oregelbundet schema.

Delco är en mycket pålitlig städfirma, som alltid levererar högkvalitativa tjänster. Om du letar efter en professionell, flexibel och pålitlig städfirma i Malmö, så är Delco ett bra val.