Storstädning Malmö

Storstädning är en mer ingripande tjänst som innehar en ordentlig städningsprocess för alla rum i lägenheten eller huset. Den här städningsprocessen är som vanlig hemstädning, dock är det många detaljer som kommer till som ugnen in- och utvändigt, avkalkning vaskar toaletter och dylikt. När det är en storstädning så får kunden en checklista på vad som ingår. Vill man lägga till andra städmoment så går även det bra.

När det är dags för storstädning i Malmö är Delco din pålitliga partner för att få ditt hem att glänsa. Med våra professionella tjänster och möjligheten till rut-avdrag gör vi storstädningen till en bekymmersfri upplevelse för dig.

Är du intresserad av våra tjänster kan du begära en offert så svarar vi dig så fort vi kan.

Detta görs vid en storstädning:

  • Rengöring av skåp och garderober in och utvändigt
  • Rengöring av spis och ugn in- och utvändigt, även bakom och ovan dessa
  • Damma och torka av dörrkarmar, golvlister, eluttag, element i samtliga rum
  • Rengöring av toalett, handfat, kakel, dusch/badkar, badrumsskåp, samtliga in- och utvändigt och under badkar
  • Dammsuga och fuktmoppa samtliga golv
  • Putsa fönster
  • Garage, förråd, lättare städ

Hur det fungerar

Kontakta oss

Ring eller mejla oss för att boka din storstädning i Malmö.

Offert

Vi erbjuder en gratis offert baserad på dina behov och önskemål.

Bokning

När du är nöjd med offerten bokar vi in en tid som passar dig.

Städning

Vårt team av professionella städare kommer hem till dig och utför storstädningen med noggrannhet och precision.

Nöjd kund

Vi strävar alltid efter att göra våra kunder nöjda. Om det är något du inte är helt tillfreds med är det bara att kontakta oss så åtgärdar vi det direkt.

Fördelar med att anlita Delco för storstädning – Malmö

Storstädning är inte bara en nödvändighet för att bibehålla ett rent hem, det erbjuder också en mängd fördelar för både dig och din familj. Genom att regelbundet utföra en grundlig storstädning skapar du en hälsosam och trivsam miljö att leva i. Dessutom kan en väl utförd storstädning bidra till att minska risken för allergier och sjukdomar genom att eliminera damm, allergener och bakterier från ditt hem. Med Delco vid din sida kan du njuta av alla fördelarna med storstädning utan stressen och ansträngningen som det innebär.

Storstädning är viktigt för att hålla ditt hem rent och fräscht. Genom att regelbundet utföra storstädning kan du minska risken för allergier och sjukdomar, samtidigt som du skapar en trevlig och inbjudande miljö för dig och dina nära och kära att njuta av.

Delco utför hemstädning och storstädning - MalmöDelco utför hemstädning och storstädning - Malmö

Varför välja Delco för storstädning – Malmö?

Välja rätt städfirma för din storstädning i Malmö är avgörande för att säkerställa kvalitet och tillförlitlighet. Delco är din lokala expert för hushållsnära tjänster. Hos Delco förstår vi vikten av att erbjuda mer än bara en grundläggande städtjänst. Vi strävar efter att skapa en upplevelse av total tillfredsställelse för våra kunder. Med vår erfarenhet, expertis och omtanke om ditt hem kommer du att uppleva skillnaden när du väljer Delco för din storstädning i Malmö.

Professionellt utförda tjänster

Vi är experter på storstädning i Malmö och vi vet vad som krävs för att göra ditt hem rent och fräscht. Vårt team av erfarna städproffs tar hand om allt från golv till tak för att ge dig det resultat du önskar.

Rut-avdrag möjligt

Rut-avdrag gör det möjligt för dig att få professionell städning till ett förmånligt pris. Genom att använda rut-avdrag kan du dra av en del av kostnaden för storstädning i Malmö från din skatt. Detta innebär att du får högkvalitativ service till ett lägre pris, vilket gör det till ett ekonomiskt och smart val för dig och din familj.

Skräddarsydda lösningar

Vi förstår att varje hem är unikt, därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just dina behov och önskemål. Vi lyssnar på dig och ser till att varje detalj tas om hand.

Våra övriga tjänster

Flyttstädning

Ska du flytta? Låt oss ta hand om flyttstädningen åt dig så att du kan fokusera på din flytt.

Hemstädning

Behöver ditt hem en regelbunden uppfräschning? Vår hemstädningstjänst är perfekt för dig som vill ha det rent och snyggt utan att behöva lyfta ett finger.

Fönsterputsning

Behöver du fönsterputsning? Vi ser till att dina fönster blir kristallklara och fria från smuts och fläckar.

Företagsstädning

Utöver dessa privata tjänster erbjuder vi även företagsstädning där vi städar allt från skolor till butiker och kontor. Läs mer om våra företagstjänster.

Kontakta oss

Med Delco får du inte bara ett rent hem utan även en enkel och smidig upplevelse. Vi erbjuder professionella tjänster till förmånliga priser och ser till att varje detalj tas om hand. Kontakta oss idag för att boka storstädning i Malmö och låt oss göra ditt hem skinande rent!

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en storstädning?

Priset för en storstädning kan variera beroende på faktorer som storlek på hemmet, omfattning av städningen och eventuella extra önskemål från kunden. Generellt sett erbjuder Delco konkurrenskraftiga priser för sina tjänster och strävar alltid efter att ge sina kunder bästa möjliga värde för pengarna. För en exakt prisuppgift rekommenderas det att kontakta Delco för en kostnadsfri offertanförfrågan.

Vad ingår i en storstädning?

En grundlig storstädning från Delco omfattar en omfattande rengöring av ditt hem, inklusive alla viktiga områden för att säkerställa att det blir skinande rent och fräscht. Det innefattar rengöring av skåp och garderober både in- och utvändigt, spisen och ugnen behandlas noggrant både invändigt och utvändigt, inklusive bakom och ovanpå. Dessutom dammas och torkas dörrkarmar, golvlister, eluttag och element i samtliga rum. Toalett, handfat, kakel, dusch/badkar och badrumsskåp rengörs också noggrant, både in- och utvändigt, samt under badkar. Alla golv dammsugs och fuktmoppas, och fönster putsas för att ge en klar och ljus miljö. För att göra hela hemmet rent och snyggt ingår även städning av garage, förråd och andra mindre utrymmen.