Flyttstädning Malmö

Ska du flytta och behöver en städfirma i Malmö?

Då finns vi här för att hjälpa dig. Det är viktigt att lämna boendet städat vid en flytt, och vi vill att våra kunder ska kunna ha fullt fokus på flytten. Vi förstår att flyttstädning kan vara en stressig uppgift i en redan hektisk tid. Städningen löser vi åt er! Medan du packar upp kartonger och fyller bokhyllor i ditt nya hem, tar vi hand om flyttstädningen i ditt gamla hem.

Med över ett årtiondes erfarenhet och en stark hängivenhet till kvalitetsservice, är vi här för att göra din flytt till eller från Malmö så smidig som möjligt. Vi har även  garanti på våra flyttstädningar, så du behöver aldrig oroa dig för om städningen skulle bli godkänd eller ej.

Konakta oss idag för kostnadsfri offert!

Varför anlita städfirma för flyttstäd i Malmö?

En flyttstädning i Malmö är inte bara en rutinmässig uppgift – det är en nödvändighet för att lämna din gamla bostad i bästa möjliga skick och för att välkomna dig till ditt nya hem. Med Delco vid din sida kan du vara säker på att varje aspekt av din flyttstädning hanteras med noggrannhet och professionalism.

Vad inkluderas i vår flyttstädning?

När du väljer Delco för din flyttstädning i Malmö kan du vara säker på att varje detalj tas om hand för att lämna din bostad skinande ren och redo för nästa hyresgäst eller ägare. Vår flyttstädning i Malmö täcker alla aspekter av rengöring för din bostad. Från noggrann dammsugning och avtorkning av ytor till desinfektion av badrum och kök, vi lämnar ingen yta orörd, för att säkerställa att din bostad är helt redo för nästa ägare. Nedan följer en detaljerad lista över vad som ingår i vår omfattande flyttstädningstjänst.

Rengöring av skåp och garderober

Vårt erfarna team av städproffs tar hand om rengöringen av skåp och garderober noggrant, både inuti och utanpå. Vi avlägsnar damm, smuts och fingeravtryck för att säkerställa att alla ytor är skinande rena och redo för användning.

Rengöring av vitvaror

Vi lämnar ingen plats obesiktigad när det gäller rengöring av dina köksapparater. Vår personal tar bort fett, matrester och andra fläckar från spisen, ugnen, kylskåpet och frysen, både invändigt och utvändigt. Vi rengör även bakom och ovanpå vitvaror för ett skinande resultat.

Rengöring av dörrkarmar, golvlister, eluttag & element

Vårt team dammar och torkar av dörrkarmar, golvlister, eluttag och element i samtliga rum för att avlägsna damm och smuts och lämna en fräsch känsla i hela bostaden.

Rengöring av badrum

Badrummet är en av de viktigaste delarna av en bostad och vi ser till att det är skinande rent. Vi rengör toaletten, handfatet, kakel, dusch/badkar och badrumsskåpet både inuti och utanpå. Dessutom glömmer vi inte att rengöra under badkaret för att säkerställa en heltäckande städning.

Rengöring av golv

Vi tar hand om golven i din bostad genom att dammsuga och fuktmoppa dem noggrant. Oavsett om det är trägolv, laminat eller kakel, lämnar vi inget golv oskuret för att säkerställa att din bostad är helt ren och fräsch.

Fönsterputs

Fönstren är en viktig del av din bostad och vi ser till att de är skinande rena både inuti och utanpå. Vår personal använder professionella rengöringsmetoder och utrustning för att avlägsna smuts, fläckar och fingeravtryck för att ge dig klara och glänsande fönster.

Städning i garage & förråd

Vi erbjuder även städning av garage, förråd och andra utrymmen efter behov. Vårt team tar hand om dessa områden med samma noggrannhet och professionalism som resten av din bostad för att säkerställa att de är rena från smuts och damm.

Varför välja Delco för flyttstädning Malmö?

Med Delcos omfattande flyttstädningstjänst kan du vara säker på att varje del av din bostad behandlas med omsorg och uppmärksamhet för att säkerställa en grundlig och professionell städning. Lämna över bördan av flyttstädningen till oss och vi gör din flytt så smidig och bekymmersfri som möjligt. Kontakta oss för mer info!

Rut-avdrag

Som ett av Malmös ledande städföretag är vi stolta över att erbjuda rutavdraget för våra kunder. Tack vare rut-avdraget kan du dra av hälften av arbetskostnaden i din deklaration – en förmån som vi hjälper dig att dra full nytta av. Detta gör inte bara våra tjänster mer prisvärda, utan det ger dig också en extra förmån när det gäller din deklaration.

Lång erfarenhet

Vi har en lång historia av att leverera högkvalitativ flyttstädning i Malmö och vårt team har även lång erfarenhet inom området och vet hur man hanterar även de mest krävande städuppgifterna. Vi erbjuder inte bara rengöringstjänster, vi erbjuder en heltäckande lösning för att lämna din gamla eller nya bostad i perfekt skick. Vi är stolta över att kunna leverera kvalitetsresultat varje gång, oavsett omfattningen av jobbet.

Nöjd kund-garanti

Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar i varje steg av processen. För att garantera dig bra service har vi en nöjd-kund-garanti. Med denna garanti kan du vara säker på att vi inte lämnar din bostad förrän du är helt nöjd med resultatet.

Professionalism

Vår långa erfarenhet av flyttstädning i Malmö har gett oss insikten och expertisen att leverera enastående resultat gång på gång. Vi kombinerar detta med vår dedikation till kvalitetsservice för att säkerställa att varje kund är helt nöjd med vårt arbete.

Bra pris

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra flyttstädtjänster i Malmö. Vi tror på att erbjuda enastående service till rimliga priser, vilket gör oss till det självklara valet för din flyttstädning.

Flexibilitet

Behöver du addera något till din flyttstädning är vi flexibla och kan väva in detta i flyttstädningen. Utöver flyttstädning erbjuder vi också andra städtjänster till privatpersoner som exempelvis hemstädning, storstädning och fönsterputsning.

Kontakta oss idag

Ta det första steget mot en smidigare flytt genom att boka din flyttstädning med Delco idag. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och låt oss visa dig varför vi är Malmös främsta val för professionell flyttstädning.

Med vår expertis, engagemang och dedikation till kundtillfredsställelse kan du vara säker på att din flyttstädning är i trygga händer med oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flyttstädning och göra din övergång till ditt nya hem så smidig och bekymmersfri som möjligt.

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det med flyttstädning i Malmö?

Kostnaden för flyttstädning kan variera beroende på flera faktorer, inklusive storlek på bostaden och specifika städbehov. För en mer exakt uppskattning är det bäst att kontakta oss för en kostnadsfri offert baserad på dina behov.

Hur lång tid tar flyttstädning av 60 kvm?

Flyttstädning för en bostad på cirka 60 kvadratmeter tar vanligtvis mellan 2 till 4 timmar att utföra, men kan skilja sig åt beroende på dess skick och eventuella krav. Vårt erfarna team säkerställer att varje del av städningen utförs noggrant och effektivt för att möta dina förväntningar.

Hur noga ska flyttstädning vara?

Flyttstädning bör vara mycket noggrann för att säkerställa att bostaden lämnas i perfekt skick för nästa hyresgäst eller ägare. Det innebär att varje yta, hörn och skrymsle ska rengöras noggrant och inget lämnas åt slumpen. Vår personal tar stolthet i att leverera en hög standard på städningen varje gång.