Vill ni ha ert hem städat? Vi på Delco AB erbjuder hemstädning i Malmö av högsta kvalité och våra duktiga städare kommer att ge er ett fläckfritt resultat som ni endast kunnat drömma om. Att städa är en konst i sig själv och kräver disciplin och rätt verktyg för att kunna uppnå maximal renlighet. Vi på Delco garanterar att ni inte blir besvikna på resultatet! Har ni kanske en stressig dag där ni känner att tiden inte räcker till för alla vardagssysslor? Vi löser problemet åt er och gör jobbet så att ni kan fokusera på allt det andra viktiga som ni vill lägga ner tid på istället. Att be om hjälp kan vara en stor fördel när det kommer till städning om det är förhinder för er på något sätt. Funderar ni på hemstädning i Malmö så är vi det rätta valet för er som levererar varje gång! Vi tar självklart med alla verktyg och redskap som behövs för att genomföra en fläckfri städning och ert boende kommer skina när vi är klara med vår hemstädning! 

Hemstädning kan innebära en engångsföreteelse om ni endast vill ha en djupgående städning och ha professionell expertis. Vi erbjuder även hemstädning i Malmö veckovis där vi hjälper er med städningen varje vecka och underhåller huset i dess bästa skick. 

Vid varje städning ingår det: 

  • Damma, torka av fria ytor, dörrkarmar, element, golvlister, lampor
  • Dammsuga och fuktmoppa samtliga rum, kök, badrum och hall
  • Putsa speglar, glasytor
  • Skåpsluckor och lådor i kök torkas på utsidan, vaskskåpet tas även på insidan
  • Diskbänk, köksbänkar, spis, ugn, mikro och kakel rengörs
  • Dusch/ badkar, toalett, handfat rengörs in-och utvändigt, kakel rengörs
  • Lättare strykning

Välkomna att kontakta oss vid frågor eller funderingar och för att boka hemstädning i Malmö av oss! Vi ser fram emot att få göra ditt boende till det mest rena i kvarteret!