Hemstädning Malmö

Välkommen till Delco: Malmös bästa städfirma

Vill ni ha ert hem rent och städat? Låt Delco, en framstående städfirma i Malmö, förvandla ert hem till den skinande pärla ni alltid drömt om.

Vi älskar att städa

Tycker du inte att det skulle vara skönt att slippa släpa runt på dammsugaren, skrubba golven, skrubba badrummet och kämpa med allt annat som behöver städas – om och om igen? Låt då oss göra jobbet istället – vi älskar att städa och har gjort det i Malmö, Lund med omnejd under lång tid. Anlita Delco för hemstädning i Malmö.

Delcos hemstädning – Malmö

Hos oss handlar hemstädning inte bara om att damma av ytor och dammsuga golvet. Det är en konst. Vår engagerade personal i Malmö är utrustade med både rätt verktyg och passion för att garantera en tjänst av högsta kvalitet. Vi förstår att städa kräver disciplin och när ni väljer Delco för er hemstädning i Malmö, blir varje hörn av ert hem en reflektion av vår beslutsamhet att leverera det bästa utförandet möjligt.

För dina vardagliga utmaningar

Vi vet att livet i Malmö kan vara hektiskt. Mellan jobb, familjeåtaganden och den ständiga kampen med klockan kan städning hamna längst ner på listan över prioriteringar. Men varför offra er värdefulla tid när ni kan anita Delco? Oavsett om ni bara behöver hjälp varje vecka, varannan vecka eller någon som tar hand om städningen inför en stor tillställning, är Delco här för er. Ni kommer hem till ett fräscht och välkomnande utrymme, redo att slappna av och njuta av de saker ni verkligen vill göra.

Professionell städservice

Vi är inte bara ytterligare en städfirma i Malmö. Vi är ett team av passionerade proffs, dedikerade till att göra våra kunders liv lättare och deras hem skinande rena. Med vår erfarenhet av att leverera toppklassig städning mellan Malmö och Lund, vet vi att ni inte kommer bli besvikna.

Före städningen

Var hemma vid den första städningen och se till att du är nöjd med resultatet. Lägg undan leksaker, kläder och andra lösa föremål för att underlätta städningen. Se till att arbetsbänkar och diskbänkar är fria så att de kan rengöras.

Vid varje städning ingår det:

  • Damma, torka av fria ytor, dörrkarmar, element, golvlister, lampor
  • Dammsuga och fuktmoppa samtliga rum, kök, badrum och hall
  • Putsa speglar, glasytor
  • Skåpsluckor och lådor i kök torkas på utsidan, vaskskåpet tas även på insidan
  • Diskbänk, köksbänkar, spis, ugn, mikro och kakel rengörs
  • Dusch/badkar, toalett, handfat rengörs in-och utvändigt, kakel rengörs
  • Lättare strykning

Varför välja Delco för hemstädning i Malmö?

Delco som är en väletablerad städfirma i Malmö erbjuder en rad tjänster för dem som inte kan, vill eller har tid att städa sitt hem. Vi har stor erfarenhet och kunskap om hur man levererar den bästa, mest omfattande och mest flexibla hemstädningstjänsten. Varje person och varje hem har trots allt olika behov när det gäller städning. Det är av denna anledning som vi erbjuder att leverera tjänsterna med det intervall som passar just dig.

För vissa personer är det lämpligt att ha hemstädning varannan vecka, eller kanske till och med en gång i månaden. För andra hem behövs ett tätare intervall, och då är det vanligt att vi besöker dem en eller ett par gånger i veckan. Oavsett vilket intervall du väljer kan du naturligtvis ändra frekvensen om det visar sig att det du valt inte passar dig.

Delco utför hemstädning och storstädning - Malmö

Med kunderna i fokus

Delco är ett företag som eftersträvar att du som kund alltid blir 100 procent nöjd. När du kommer hem vill vi alltid att du ska känna att vi som städ företag gjort ett bra jobb med din hemstädning Malmö till ett bra pris. Vi fokuserar på att du som kund förblir nöjd!

RUT-avdrag på hemstädning Malmö

När du anlitar Delco för hemstädning Malmö, Lund så kan du ha rätt till RUT-avdrag på hushållsnära tjänster.

Vad är Rut?

Rut är en förkortning av Rengöring, underhåll och tvätt. Som privatperson i Sverige kan du dra av 50 % av arbetskostnaden för hushållstjänster, dvs. inte kostnaden för material eller liknande, utan endast kostnaden för arbetstiden. Du kan dra av kostnaden för städning, oavsett om du bor i en hyresfastighet, en bostadsrätt eller ett hus.

Hur mycket Rut-avdrag får jag göra?

Du får göra avdrag på 50% av arbetskostnaden. Du får vanligtvis göra avdrag på upp till 50 000 kronor per år. Riksdagen har däremot beslutat att höjda rot- och rut-avdraget till 75 000, höjningen gäller från 1/7-2024 och sträcker sig året ut. Observera att detta är per person och inte per fastighet. Är ni flera som bor i samma bostad så kan ni dela på Rut-avdraget mellan er.

Vem ansöker om Rut-avdrag?

Delco sköter allt och ansöker om Rut åt dig, så det är ingenting du behöver tänka på. Du kommer att få en bekräftelse från Skatteverket antingen elektronisk via tex Kivra eller hemskickad per post kort efter att vi ansökt om Rut-avdraget åt dig.

Vanliga frågor och svar

Vad kostar hemstädning i Malmö?

Kostnaden för hemstädning i Malmö kan variera beroende på faktorer som bostadens storlek och hur ofta du vill ha städhjälp. Hos Delco erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och flexibla paketlösningar som anpassas efter dina behov. För att få en exakt offert rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt så kan vi ge dig ett skräddarsytt prisförslag baserat på dina specifika krav.

Hur mycket kostar hemstädning i timmen?

Priset för hemstädning per timme kan variera beroende på vilka tjänster som ingår och hur ofta städningen utförs. Hos Delco strävar vi efter att erbjuda prisvärda och högkvalitativa städtjänster. För att få en exakt timkostnad för just din hemstädning, kontakta oss så kan vi ge dig ett anpassat prisförslag. Glöm inte att du kan utnyttja RUT-avdraget som ger dig 50 % rabatt på arbetskostnaden.

Hur mycket kostar en storstädning?

Kostnaden för en storstädning kan variera beroende på storleken av bostaden och omfattningen av tjänsten. Hos Delco strävar vi alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser med förstklassig kvalitet. För att få en exakt offert för ditt hem rekommenderar vi att du kontaktar Delco direkt så att vi kan ge dig ett skräddarsytt prisförslag.

Vad kostar det att ha städhjälp?

Priset för städhjälp beror på hur ofta du vill ha hjälp och storleken på ditt boende. Delco erbjuder flexibla paketlösningar för att möta varje kunds unika behov. Oavsett om du vill ha regelbunden städhjälp varje vecka eller bara vid speciella tillfällen, har Delco ett paket som passar din budget och dina behov.

Hur mycket kostar en flyttstädning?

Flyttstädning är en omfattande tjänst som ser till att din gamla bostad lämnas skinande ren inför nya hyresgäster eller ägare. Delco tar hänsyn till varje detalj och ser till att inget område förbises. Kostnaden för en flyttstädning från Delco kan variera beroende på bostadens storlek och specifika krav. Kontakta Delco för en detaljerad och skräddarsydd offert som passar dina behov.

Fler frågor om hemstädning Malmö?

Välkomna att kontakta oss vid frågor eller funderingar och för att boka hemstädning i Malmö av oss! Vi ser fram emot att få göra ditt boende till det mest rena i kvarteret!