Hemstädning

Vi älskar att städa

Tycker du inte att det skulle vara skönt att slippa släpa runt på dammsugaren, skrubba golven, skrubba badrummet och kämpa med allt annat som behöver städas – om och om igen? Låt då oss göra jobbet istället – vi älskar att städa och har gjort det i Malmö, Lund med omnejd under lång tid. Anlita Delco för städhjälp i Malmö.

Vill ni ha ert hem städat?

Vi på Delco som är en städfirma i Malmö erbjuder hemstädning i Malmö av högsta kvalité och våra duktiga städare kommer att ge er ett fläckfritt resultat som ni endast kunnat drömma om. Att städa är en konst i sig själv och kräver disciplin och rätt verktyg för att kunna uppnå maximal renlighet. Vi på Delco garanterar att ni inte blir besvikna på resultatet! Har ni kanske en stressig dag där ni känner att tiden inte räcker till för alla vardagssysslor? Vi löser problemet åt er och gör jobbet så att ni kan fokusera på allt det andra viktiga som ni vill lägga ner tid på istället. Att be om hjälp kan vara en stor fördel när det kommer till städning om det är förhinder för er på något sätt. Funderar ni på hemstädning i Malmö så är vi det rätta valet för er som levererar varje gång! Vi tar självklart med alla verktyg och redskap som behövs för att genomföra en fläckfri städning och ert boende kommer skina när vi är klara med vår hemstädning!

Hemstädning kan innebära en engångsföreteelse om ni endast vill ha en djupgående städning och ha professionell expertis. Vi erbjuder även hemstädning i Malmö veckovis där vi hjälper er med städningen varje vecka och underhåller huset i dess bästa skick.

Före städningen

Var hemma vid den första städningen och se till att du är nöjd med resultatet. Lägg undan leksaker, kläder och andra lösa föremål för att underlätta städningen. Se till att arbetsbänkar och diskbänkar är fria så att de kan rengöras.

Vid varje städning ingår det:

  • Damma, torka av fria ytor, dörrkarmar, element, golvlister, lampor
  • Dammsuga och fuktmoppa samtliga rum, kök, badrum och hall
  • Putsa speglar, glasytor
  • Skåpsluckor och lådor i kök torkas på utsidan, vaskskåpet tas även på insidan
  • Diskbänk, köksbänkar, spis, ugn, mikro och kakel rengörs
  • Dusch/ badkar, toalett, handfat rengörs in-och utvändigt, kakel rengörs
  • Lättare strykning

Poängen med hemstädning Malmö är enkel

Vi tar hand om städningen av ditt hem så att du kan ägna din tid åt andra saker. Personalen på Delco är proffs på hemstädning. Därför kan du räkna med att slutresultatet blir både bättre och snabbare uppnått än om du hade valt att göra jobbet själv. Vi väljer inte ut några kunder, utan alla är välkomna att ta del av våra tjänster. Oavsett om det är hemstädning för ett stort hus med många familjemedlemmar, eller om det är ett enskilt hushåll i en liten enrumslägenhet. Oavsett om du är en karriärperson som inte kan lägga ner den tid som krävs på städning. Eller om du börjar bli gammal och inte längre orkar damma, städa och skrubba. Delco är till för alla!

Delco – städning av hemmet

Delco som är en väletablerad städfirma i Malmö erbjuder en rad tjänster för dem som inte kan, vill eller har tid att städa sitt hem. Vi har stor erfarenhet och kunskap om hur man levererar den bästa, mest omfattande och mest flexibla hemstädningstjänsten. Varje person och varje hem har trots allt olika behov när det gäller städning. Och det är av denna anledning som vi erbjuder att leverera tjänsterna med det intervall som den specifika kunden önskar. För vissa personer är det lämpligt att ha hemstädning varannan vecka, eller kanske till och med en gång i månaden. För andra hem behövs ett tätare intervall, och då är det vanligt att vi besöker dem en eller ett par gånger i veckan. Oavsett vilket intervall du väljer kan du naturligtvis ändra frekvensen om det visar sig att det du valt inte passar dig.

Delco sätter alltid sina kunder i centrum

Delco är ett företag som eftersträvar att du som kund alltid blir 100 procent nöjd. När du kommer hem vill vi alltid att du ska känna att vi som städ företag gjort ett bra jobb med din hemstädning Malmö till ett bra pris.

RUT-avdrag på hemstädning Malmö

När du anlitar Delco för hemstädning Malmö, Lund så kan du ha rätt till RUT-avdrag på hushållsnära tjänster.

Vad är Rut?

Rut är en förkortning av Rengöring, underhåll och tvätt. Som privatperson i Sverige kan du dra av 50 % av arbetskostnaden för hushållstjänster, dvs. inte kostnaden för material eller liknande, utan endast kostnaden för arbetstiden. Du kan dra av kostnaden för städning, oavsett om du bor i en hyresfastighet, en bostadsrätt eller ett hus.

Hur mycket Rut-avdrag får jag göra?

Du får göra avdrag på 50% av arbetskostnaden. Du får göra avdrag på upp till 50 000 kronor per år. Observera att detta är per person och inte per fastighet. Är ni flera som bor i samma bostad så kan ni dela på Rut-avdraget mellan er.

Vem ansöker om Rut-avdrag?

Delco sköter allt och ansöker om Rut åt dig, så det är ingenting du behöver tänka på. Du kommer att få en bekräftelse från Skatteverket antingen elektronisk via tex Kivra eller hemskickad per post kort efter att vi ansökt om Rut-avdraget åt dig.

Fler frågor om hemstädning Malmö?

Välkomna att kontakta oss vid frågor eller funderingar och för att boka hemstädning i Malmö av oss! Vi ser fram emot att få göra ditt boende till det mest rena i kvarteret!