Städning Förskola Malmö
Din partner för en ren och trygg miljö

Efter en hel dag av roliga aktiviteter blir det ofta små fingeravtryck här och där efter pyssel och mat, grus dras in efter utomhuslekar m.m. För både barnens och personalens trevnad, erbjuder vi er våra tjänster.

Detta görs varje dag till fast månadspris:

  • Damma och torka av fria ytor och bord
  • Dammsuga och fuktmoppa golv
  • Putsa speglar och glasytor
  • Rengöra toaletter, handfat in-och utvändigt, påfyllning av hygienartiklar
  • Tömma papperskorgar
  • Fönsterputsning

Kontakta oss för mer info!

Välkommen till Delco – Experter på skolstädning i Malmö

Hos Delco förstår vi vikten av en ren och säker miljö för de yngsta. Vår specialiserade städning för förskolor och skolor i Malmö är mer än bara rengöring; det är en investering i barnens välbefinnande och lärande.

Varför välja Delco för städning av skola och förskola i Malmö?

Med vår erfarenhet och kompetens inom städning av skolor och förskolor, lovar vi inte bara renhet utan också trygghet och hälsa för elever och personal. Vår städpersonal är utbildad att hantera unika utmaningar som skolstädning i Malmö medför.

Professionell och erfaren personal

Vår personal är noggrant utvald och utbildad för att leverera högkvalitativ service. När det gäller städning i skolor och förskolor, tar vi inga genvägar. Vår personal ser till att varje hörn är rent och säkert för barnen.

Skräddarsydda städtjänster

Varje skola och förskola i Malmö har unika behov. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta just dina krav och se till att dina utrymmen är rena och inbjudande.

Miljövänliga städmetoder

I dagens värld är miljöhänsyn viktigare än någonsin. Vi använder miljövänliga rengöringsmetoder och produkter för att säkerställa att din skolstädning i Malmö är hållbar och säker.

Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet

Vårt företag står för kvalitet och pålitlighet. Vi är stolta över att våra kunder i Malmö alltid är nöjda med vår service. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar med varje städnin

Säker och hälsosam miljö

En ren skolmiljö är avgörande för barnens hälsa. Våra städtjänster ser till att både elever och personal får en hälsosam och säker miljö att växa och utvecklas i.

Flexibilitet och pålitlighet

Vi förstår att varje skola och förskola i Malmö har olika rutiner och behov. Vår städpersonal är flexibel och kan anpassa sig efter er tidtabell och önskemål.

Överkomliga och konkurrenskraftiga priser

Kvalitetsstädning behöver inte vara dyrt. Vi erbjuder överkomliga priser för våra tjänster, utan att kompromissa med kvaliteten på vår skolstädning.

Låt oss skapa en ren framtid tillsammans

Vårt mål är att göra varje skola och förskola i Malmö till en ren och välkomnande plats för lärande och utveckling. Låt oss hjälpa dig att skapa den perfekta miljön för dina elever och personal.

Kontakta oss idag

Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster för skolor och förskolor? Kontakta oss idag för en konsultation och se hur vi kan hjälpa dig med dina städbehov.

Läs mer om våra tjänster

För mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa just din skola eller förskola i Malmö, besök vår hemsida och läs mer om våra erbjudanden.

Tillsammans skapar vi en renare och tryggare framtid

Välj Delco för din skolstädning i Malmö. Vi ser fram emot att arbeta med dig och bidra till en renare, hälsosammare och tryggare framtid för alla barn.