Funderar ni på att se över er Städavtal?

Som företagare idag är det mycket att tänka på som det är, det kan då vara skönt att slippa tänka på att trivseln på kontoret och överlåta detta till någon annan som är expert inom området. Vi är duktiga på att erbjuda kompletta städtjänster som lämpar sig väl för er kontorsverksamhet.

Hur ofta ni vill få ert kontor städat är självklart helt upp till er. Ni har även möjlighet att komma fram till bra lösningar tillsammans med oss som passar just er företags behov i fråga om städfrekvens. Vi är väldigt måna om att arbeta efter ett tydligt miljötänk. Något som kan vara viktigt för dig som kund, då vet ni att er arbetsplats inte utsätts för några som helst farliga kemikalier som ibland kan förekomma i samband med städningen.

Funderar ni på att se över ert nuvarande städavtal, då träffar vi er mer än gärna.

Tveka inte att kontakta oss.

Med vänliga hälsningar,

Tfn: 040-814 88

mail: [email protected]

 

Share This Story, Choose Your Platform