Sensative väljer Delco AB för städningen av deras kontor i Lund

Sensative är ett snabbt växande innovativt teknikföretag som erbjuder IoT-lösningar. Grundades 2013 i Lund.

Sensative har snabbt blivit en ledande leverantör av innovativa lösningar för digitaliseringen av den fysiska världen. Med en öppen IoT-integreringsplattform och icke påträngande sensorer utan underhåll, förser dem användare, tjänster och digitala tvillingar med livedata och kontroll.

Det gör oss oerhört glad att ett sådant bolag har förtroende för oss. Vi kommer att göra vårt yttersta för att hålla en hög kvalité och bra service. Vi ser väldigt mycket framemot ett långvarigt och gott samarbete.

Behöver ni också se över er kontorsstädning?

Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper er mer än gärna!

Tfn: 040-814 88

Mail: [email protected]

webb: www.delcoab.se

Share This Story, Choose Your Platform