Fastighets AB Balder väljer Delco AB för städningen av deras fastigheter!

Fastighets AB Balder äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland och Storbritannien.

Sedan starten 2005 har bolaget vuxit till en koncern med över 1 000 kollegor. Bolaget erbjuder bostäder, kommersiella fastigheter och nyproduktionsprojekt i huvudstäder och andra större städer. Genom att vara en långsiktig och stabil ägare skapar Balder attraktiva och trygga områden för människor att bo och göra goda affärer i.  Ni kan läsa mer om fastighets AB balder på deras hemsida: https://www.balder.se/

I alla områden där Balder äger fastigheter finns bolagets egna medarbetare som ansvarar för förvaltning, uthyrning och drift. Det ger snabba beslutsvägar, närhet till kunden, god kännedom om områden och fastigheter samt möjlighet att jobba långsiktigt med fastighetsförvaltning och utveckling av områden och stadsdelar.

Fastighets AB Balder har valt Delco AB för städningen av några fastigheter i Lund och Kävlinge.

Vi är mycket glada över förtroendet och ser framemot ett långvarigt och gott samarbete och önskar att vårt samarbete utvecklas genom att Delco AB tar över städningen på flera områden.

Delco AB har specialiserat sig inom lokalvård och vi växer inom tre arbetsområden, dessa är följande: Företagsstädning (Kontor, Butik, Klinik och Skola), Trappstädning/Allmänna utrymmen och Hemstädning.

Vi är glada och stolta över utvecklingen och vi jobbar rätt.

Vill ni veta mer eller behöver ni också se över ert städbehov?

Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper er mer än gärna!

Share This Story, Choose Your Platform