Varför väljer ni Delco?

Vi vill gärna veta varför våra kunder väljer oss. Vad skiljer oss åt från våra konkurrenter?

Vi vet att vi gör vårt yttersta för att ha en hög kundnöjdhet. Men vi vill gärna höra vad våra kunder tycker. Vi har frågat både företagskunder och privata kunder:

  • Varför föredrar ni att anlita Delco AB?

-Svar från företagskund, en IT bolag:

Vi hade ganska dålig erfarenhet av vårt tidigare städbolag som vi inte ens valde själva. Vi pratade med flera nya städbolag, bland annat Delco, och bestämde oss för att anlita er eftersom ni hade ett bra pris och var så öppna med oss och har fortsatt hålla en dialog och se till att allting fungerar med eran lokalvårdare som sköter om vårt kontor. Vi har inte ångrat det alls sedan dess. Ni har varit väldigt bemötande och är duktiga på att hålla det fint här

  • Varför föredrar ni att anlita Delco AB?

-Svar från privatkund, Eva W:

”Bra bemötande hela tiden. Nu har jag varit kund så pass länge så det är en vana att anlita er. Jag tycker att det fungerar bra och är trygg med er. dessutom har ni trevliga personal”

  • Varför föredrar ni att anlita Delco AB?

-Svar från företagskund, ett ventilationsbolag:

”Vi fick en bra och tydlig offert, tydlig och fin genomgång om hur upplägget skulle vara. Sedan flöt det på som det ska, städningen är bra, kontakten är bra och återkopplingen är bra”

  • Varför föredrar ni att anlita Delco AB?

-Svar från privatkund, Ingrid N:

”Ni blev rekommenderade av min granne, och ni är den första städfirman som jag har anlitat. Känner mig trygg med er, ni gör ett jättebra jobb och har duktiga personal som jag tycker väldigt mycket om. Dessutom är kontakten med er enkel och bra, det känns som om jag pratar med en vän när jag ringer er och ber om hjälp”

  • Varför föredrar ni att anlita Delco AB?

-Svar från företagskund, en Förskola:

”Ni har en bra kundkontakt, ni är raka och enkla i er kommunikation. Det är alltid välstädat, ordentligt och ni har ordning och reda.

Vi uppskattar den enkla dialogen med arbetsledningen, och att ni kommer ut på periodiska kvalitetskontroller

Vill ni veta mer om hur vi jobbar så är ni varmt välkomna att kontakta oss. Vi kommer gärna ut och förklarar mer. Vi kommer fortsätta att lägga ut inlägg där vi tar reda på varför våra kunder väljer att anlita oss!

Med vänliga hälsningar,

Tfn: 040-814 88

mail: [email protected]

webb: www.delcoab.se

Share This Story, Choose Your Platform