Vroom väljer Delco AB för städningen av deras fina kontor i Malmö!

Vroom är experter när det kommer till att analysera och ge rådgivning inom den svenska fordonsbranschen. Dem brinner inte bara för att stötta deras kunder i att utveckla sina affärer, utan dem har också en stark önskan att vara en positiv kraft för förändring inom de branscher där dem verkar. Deras främsta kunder inkluderar generalagenter, återförsäljare inom fordonsbranschen samt finans- och försäkringsbolag.

När det var dags att inrätta deras nya, fantastiska kontor i Malmö var det viktigt för dem att hitta en städleverantör som inte bara levererade hög kvalitet utan också var pålitlig. Därför valde dem att samarbeta med oss som delar deras värderingar, och vi är verkligen glada över förtroendet.

Vi ser fram emot en långvarig och givande samarbetsrelation.

Vill ni veta mer eller behöver ni också se över ert städbehov?

Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper er mer än gärna!

Med vänliga hälsningar,

Tfn: 040-814 88

Mail: [email protected]

Webb: www.delcoab.se

Share This Story, Choose Your Platform