Delco AB- Branschvinnare 2024

Vi är oerhört glada över att ha blivit utsedda till Branschvinnare för 2024. Trots de svåra tiderna, från pandemi till krig och nuvarande finanskris med ökade räntor, har vi ställts inför betydande utmaningar som påverkat oss alla.

Under denna period har vi strävat efter att göra det bästa av situationen genom att lyssna på våra kunder och medarbetare. Vi har kontinuerligt ansträngt oss för att vara lyhörda och anpassningsbara i alla led av vår verksamhet. Vårt hårda arbete internt, inklusive planering, bemanning och kvalitetsarbete, samt vårt externa arbete ute på fältet, där vi alltid strävar efter att leverera vad vi lovar och lite till, har varit avgörande för vår framgång.

Att bli utnämnda som Branschvinnare för 2024 fyller oss med glädje, och här är förklaringen till denna utmärkelse:

Branschvinnare i Sverige AB utser årligen de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut. En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det bara 14,8 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen 2024. Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod*.

* SNI står för Svensk Näringsgrensindelning och bygger på EU:s standard, NACE Rev.

Share This Story, Choose Your Platform