Brf. Insjön 2 i Malmö väljer Delco AB för städningen av deras trapphus.

Bostadsrättsföreningen Insjön 2 äger sedan år 2009 fastigheten Insjön 2, med adress Karlskronaplan 6 i Malmö. Karlskronaplan är centralt beläget ett kvarter från Nobeltorget och ett par kvarter från Folkets park/Möllevången. Huset är byggt 1936 i samband med att Karlskronaplan anlades. Funkisen hade börjat göra sitt inträde, men visst pynt så som målningar i entrén och lamprosetter i lägenheterna tilläts fortfarande. I huset och i lägenheterna finns fortfarande en hel del originalinredning. Sedan huset köptes av föreningen så har relativt omfattande renoveringar gjorts, dock med respekt för äldre stilideal. I huset finns idag 35 lägenheter, varav fyra hyresrätter, samt en affärslokal. Det finns gemensamma utrymmen i form av tvättstuga, gästrum, cykel- respektive barnvagnsförråd, samlingslokal samt ett allmänt mekarutrymme.

Nu vill dem känna att det blir en lyft på städningen och därför väljer dem Delco AB för städningen av deras fina trapphus och gemensamma utrymmen.

Vi ser framemot ett gott samarbete och vi kommer att hålla rent och fräscht i Brf Insjön 2’s trapphus.

Behöver ni också se över er trappstädning eller lokalvård.

Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper er mer än gärna!

Med vänliga hälsningar,

Tfn: 040-814 88

Mail: [email protected]

webb: www.delcoab.se

Film: Bättre städning och en sundare arbetsplats

Share This Story, Choose Your Platform